Сватбени истории на щастливи младоженци

Магията на сватбената фотография

Насладете се на сватбените албуми с избрани снимки на част от моите клиенти. Вижте по колко различни начина могат да бъдат заснети ритуалите, детайлите, гостите и младоженците. Чувствени, забавни, креативни и позитивни сватбените фотографии ще запазят спомените Ви живи за дълго време.

Сватбени албуми – нека снимките разкажат Вашата история

Сватбата на Каролина и Траян

Имена: Каролина и Траян
Място: Калиакрия Ризорт
Дата: 19.09.2015

Каролина и Траян са млади, енергични и много слънчеви хора. Тя е от Латвия, а той – от България; запознали са се в Англия, където са учили заедно.

Каролина и Траян, нека е цветен и пъстър съвместният ви живот, а прекрасните ви усмивки винаги са на лицата ви! Обичайте се!

Сватбата на Цветомила и Иван

Имена: Цветомила и Иван
Място: Сикрет Гардън, гр. Сливен
Дата: 13.09.2018

Видях се с Цвети и Иван в София няколко месеца преди сватбата им и първото ми впечатление за тях е, че са родени един за друг – много красиви, усмихнати, интелигентни, стабилни и уверени млади хора. Тя е малко по-емоционална, той – мъж, здраво стъпил на земята.

Цвети и Иван, благодаря ви за честа на бъда ваш сватбен фотограф! Бъдете усмихнати и щастливи така, както бяхте в сватбения си ден!

Сватбата на Антонина и Вичко
Имена: Антонина и Вичко
Място: Ботаническа градина Балчик
Дата: 20.07.2019

Тони и Вичко са изтънчени и прагматични млади хора, които организираха сватбата си във въшебната обстановка на Ботаническата градина в Балчик – място на брега на морето, изпълнено с аромат на цветя, романтика и непринудено очарование.

Тони и Вичко, бъдете все така влюбени, запазете свежестта на отношенията си и отдаденността един на друг! Благодаря ви за страхотните моменти заедно! Бъдете щастливи!

С удоволствие ще бъда Вашия сватбен фотограф в София, Варна или друга точка на страната!

Свържете се с мен