Следсватбена фотосесия - едно незабравимо изживяване

[wpseo_breadcrumb]

Защо е хубаво да имате следсватбена фотосесия?

  • По-голяма свобода да изберете къде да се проведат снимките
  • Повече време за заснемането на артистични и художествени кадри
  • Гъвкавост по отношение на метеорологичната прогноза
  • Изживейте отново част от любимите си сватбени емоции в интимна атмосфера
  • Накрая ще получите невероятни снимки, които ще пазите цял живот

Следсватбената фотография Ви дава възможност да изпълните всички свои желания, за които не е имало време или начин в деня на венчавката. Искате зашеметяващи снимки на Варненския бряг по залез или може би нежни кадри заснети на фона на величествена Витоша? Всичко това може да бъде постигнато с една професионално организирана следсватбена фотосесия. Тук не се налага да мислите за гости, прием, дали навън вали или дали залезът вече е минал. Можем да се фокусираме само и единствено върху улавянето на Вашите най-искрени емоции и чувства в избраната от Вас атмосфера.

Сега е идеалният момент да се забавлявате и да направите нещо весело, като фотосесия стил Trash the dress (примерно да вземете една бърза “баня” в морето заедно с булчинската си рокля). Това са едни от любимите ми кадри, когато всички притеснения са изчезнали и младоженците са готови да се насладят на момента. Така се създават спомени, които ще пазите в сърцето си цял живот, а аз като Ваш сватбен фотограф, ще съм там, за да ги заснема.

Щастливи резултати от една следсватбена фотосесия

Средно

заснети кадри

щастливи усмивки

Поне

пъти "Обичам те!"

Над

%

доволни клиенти

Често задавани въпроси за следсватбената фотография

В: Каква е целта на следсватбената фотосесия?

О: Тя дава възможност да се направят по-разчупени кадри на няколко уникални дестинации, в обстановка, при която стресът, умората и емоционалното напрежение от сватбения ден са отминали. Подобно на предсватбената фотосесия, можем да организираме фотосесията на различни места около Варна, София или на някое специално място, без да се притесняваме, че закъснявате .Тук не се налага да пазите дрехите си чисти и може да развихрите въображението си на пълни обороти.

В: Какво е Trash the dress фотосесия?

О: Това е фотосия, която се организира като част от следсватбените снимки. В основата и е идеята, че бялата рокля вече няма нужда да бъде пазена и може да се експериментира с кадрите. Обикновено в този тип фотосесии са включени различни неща като бомбички с разноцветни прахове, димки, кал, морска вода и каквото още Ви дойде на ум. Цената на фотосесията влиза в общата стойност на сватбените Ви снимки при закупуване на цял пакет, но може да бъде организирана и отделно.

В: Снимате ли в черно-бяло?

О: Обичам черно-белите кадри! В тях има нещо толкова вечно… Използвам цифрова техника за направата на всички сватбени фотографии и това ми позволява впоследствие при обработката на кадрите да реша дали даден кадър ще бъде по-подходящ в черно-бял или в цветен вариант.

В: До колко време след сватбата трябва да организираме следсватбената фотосесия?

О: Няма ограничение, младоженците решават спрямо ангажиментите си. Ако например живеете в чужбина и ще пътувате, следсватбената фотосесия може да е два дни след сватбата. Най-дългият период, в който съм организирал следсватбена фотосесия е година след сватбата. Всичко е крайно субективно и индивидуално. Обикновено тя се прави до около месец след сватбата.

Изживейте отново вълнението чрез Вашата следсватбена фотосесия

Свържете се с мен