Предсватбена фотосесия - Съхранете на лента Вашите чувства и емоции

[wpseo_breadcrumb]

Предсватбена фотосесия – Защо и Как?

  • Създавате си невероятни спомени с любимия човек
  • Сдобивате се с незаменими кадри, символизиращи Вашето щастие
  • Получавате ценни съвети как да позирате като топ-модел
  • Започвате да се чувствате комфортно с мен и фотоапарата
  • Добивате представа как ще се проведе фотосесията в деня на сватбата

Предсватбената фотосесия е прелюдията към Вашия голям ден. Тя е позната още и като годежна, защото тук липсват бялата рокля, черните обувки и гостите. Фокусът е върху връзката между двама души, успели да се намерят и да се влюбят един в друг. Ролята на професионалния сватбен фотограф е да улови тези истински и неподправени емоции.

Вие избирате локацията и темата, но ако срещнете затруднения, аз съм насреща с идеи. Има безброй места, които може да използваме, за да разкажем Вашата любовна история в красиви кадри. Независимо дали сте от София, Варна или друг град, аз ще намеря най-добрия начин да пресъздам Вашите желания. А и ще загреем за снимките на сватбения ден.

Статистики от предсватбената фотосесия на един професионален фотограф

Над

часа, посветени на снимките

Средно

впечатлени случайни наблюдатели

Средно

пъти бъдещата булка е била права

Избрани кадри от предсватбени фотосесии

Разгледайте още снимки от предсватбени и сватбени фотосесии

Сватбени истории

Често задавани въпроси за Предсватбената фотосесия

В: С какво ще ни помогне предсватбената фотосесия?

О: Тя има за цел да „разчупи леда“ между фотографа и младоженците, което е гаранция за по-добрите кадри по време на сватбеното тържество. Снимките биха могли да се използват за изготвянето на сватбени покани, книга за пожелания, слайдшоу, което да се излъчва при влизането на младоженците в ресторанта, за изработването на малък сватбен албум (или CD/DVD) като подарък за гостите, за изработването на сватбен сайт.

В: Има ли ограничение в продължителността на предсватбената фотосесия?

О: Има стандартно ограничение на времето от 3 часа, като обикновенно снимаме по залез слънце и започваме към 17 часа. Това разбира се не означава, че ще прекъснем работа по средата, ако не сме приключили или ако сме влезли дълбоко в артистичния вихър. Подобно на следсватбената фотосесия и тук се стремим към най-добрите кадри, така че има случаи, в които времето може да бъде значително надвишено.

В: Каква е цената за консултация?

О: Една среща на по чаша кафе, която не Ви ангажира с наемането на услугата. В приятелски разговор ще получите консултация, как най-добре да си организирате времето, за да получите най-добри сватбени снимки на най-добра цена. Ще видите мостра на фотокнига. След това съм на разположение по скайп, е-мейл или телефон.

В: Публикувате ли снимките онлайн?

О: Използвам част от кадрите с рекламна цел, най-вече посредством публикации в Блог страницата на сайта ми и в социалните мрежи. Целта ми е да рекламирам фотографските си идеи и способностите ми като сватбен фотограф. Ако имате някакви забележки по отношение на публикацията на Ваши кадри, моля упоменете това при подписване на договора.