Примерна цяла сватба - Как, Какво и Защо?

[wpseo_breadcrumb]

Фотозаснемане на цяла сватба – какво да очаквате?

  • Имате на разположение фотограф през целия ден
  • Забавни и весели снимки по време на подготовката
  • Заснемане на сватбените детайли и ритуали
  • Художествено и репортажно заснемане на сватбата
  • Красива класическа сватбена фотосесия

Приемам ролята си на сватбен фотограф сериозно и се чувствам поласкан да бъда с Вас от мига, в който се приготвяте вкъщи, до изпращането на последните щастливи гости от Вашия прием. Нека Ви покажа избрани кадри от сватбата на едни от любимите ми младоженци, за да добиете представа какво мога да направя за Вас.

Дата: 26.07.2019
Локация: Вила Екатерина, обл. София
Видеооператор: Филип Шангов (Фото Студио Елит – Пловдив)

Още при предварителната ни среща Снежи и Митко ми направиха впечатление като на много изискани, широко скроени и интелигентни хора, с много тънко чувство за хумор. Определено много ми допаднаха като хора.

Бях въодушевен и развълнуван от локацията на сватбата им – Вила Екатерина, тъй като не бях снимал дотогава там, а бях гледал уникални кадри на други фотографи оттам.

В горещия юлски ден, отивайки на място във Вила Екатерина заварих творчески хаос – видеоператорът и неговия екип подреждаха роклята на булката и шаферските рокли на един перваз, за да реализират неповторими кадри, булката и шаферките бяха в етапа на гримирането, настроението беше много приповдигнато в очакването на красиви емоции. Появи се и Митко с кума и шаферите и започнаха подготовката си за купона. Настроението също беше на ниво. Без грам стрес, без грам напрежение…

Фотосесията се осъществи на три места – конна база в близост до Вакарел на паркинга на Вила Екатерина с ретро-автомобил, който младоженците бяха ангажирали за деня и на поляната и край басейна на Вила Екатерина.

Изнесеният граждански ритуал се проведе на отредената за този тип събития градина на Вила Екатерина.
Купонът в ресторанта беше уникален! Посрещането на младоженците стана под звуците на каба-гайди и певица на родопски песни. Последваха ритуалите по посрещането и изключително забавна кумска реч, игри със състав за народни танци, музика и танци, огнено шоу и младоженци, кумове, родители и гости, които се забавляваха много.

Страхотни младоженци, уникална локация, безупречна организация на сватбения ден, страхотни колеги, изключителня кухня, вълшебно осветление – Феноменална сватба!!!

Какво сме уловили по време на сватбения ден на Снежи и Митко във Вила Екатерина

Субективно трезви и доволни гости

Щастливи сълзи на тъщи и свекърви

Обработени впечатляващи кадри

Видяното Ви хареса? Тогава нека бъда и Вашия сватбен фотограф!

Свържете се с мен