Сватбена фотография - запечатайте завинаги щастливите мигове

Какво може да направи един добър сватбен фотограф за вас?

  • Предразполага младоженците и гостите, за да им е комфортно пред обектива
  • Способен е да остане незабележим, докато документира събитието
  • Успява да улови на снимка неподправените емоции и важните мигове
  • Подхожда с уважение и внимание към Вас и гостите Ви
  • Допринася за доброто настроение и не Ви напряга с изисквания

Колкото повече време минава, толкова повече детайли от сватбения ден ще бъдат забравени. След 10 или 15 години ще разчитаме повече на снимките отколкото на собствените си спомени. Добрата сватбена фотография трябва да запечата не само едни усмихнати лица, а цялостната емоция на деня до най-малките детайли. Ресторантът, градината, морският бряг на Варна или високите Софийски планини се превръщат в активни участници във фотосесията.

Като професионален сватбен фотограф, аз се стремя да уловя неуловимото, да запечатам на лента чувствата, да помогна на хората да усетят магнетичната атмосфера само като гледат една снимка.

С какво мога да допринеса за Вашето сватбено изживяване?

Фотография на цяла сватба

Примерна сватбена фотография - Алекс Велчев
Съхранете цялостното изживяване и уловете магията като запазите на лента Вашата сватба от началото до самия край. Ще ви помогна да запечатате всяка усмивка и всяка щастлива сълза.

Предсватбена/годежна фотосесия

Предсватбена фотосесия - Алекс Велчев
Чувствена и нежна, предсватбената фотосесия е фокусирана върху любовта и отдадеността на две влюбени души. Обещавам с ваша помощ да създадем незабравими спомени и спиращи дъха образи.

Следсватбена фотосесия

Следсватбена фотосесия - Алекс Велчев
Изживейте красотата на сватбения ден отново през обектива на професионалния фотограф. Емоционални, весели и вдъхновяващи, следсватбените кадри са олицетворението на Вашата любов и отдаденост.

Подготовка на младоженците

Примерна сватбена фотография - Алекс Велчев
Насладете се на забавните и емоционални моменти предхождащи сватбата. Запазете незабравимите спомени с Вашите близки и приятели в непринудена обстановка. Изненадващите кадри са тези, които носят най-много радост и смях.

Фотосесия в деня на сватбата

Фотосесия в деня на сватбата - Алекс Велчев

Задължителната сватбена фотосесия е като глътка свеж въздух на фона на шумния и забързан ден. Тя Ви позволява да се откъснете от гостите си за миг и да се фокусирате върху половинката си. А аз ще се погрижа да запечатам тези интимни моменти за Вас.

Сватбени ритуали

Снимка на сватбен ритуал - Алекс Велчев

Всяка култура има своите традиции, а сватбените са безспорно едни от най-значимите. Благодарение на годините опит, знам върху какво да се фокусирам и как най-добре да предам чрез снимките си магията на вековните обичаи.

Сватбени детайли

Снимки на сватбени детайли - Алекс Велчев

Във всяко сватбено тържестви са вложени любов, усилия и много средства, а като че ли то често остава на заден план. Фотографията на сватбените детайли е начин да отпразнувате красотата и вълшебството на Вашия голям ден.

Уловени моменти

Уловени сватбени моменти - Алекс Велчев

Във вихъра на сватбения ден се случват толкова много неща, че надали ще успеете да запомните всичко. Тук идвам аз, въоръжен с фотоапарат и готов да запечатам неуловимото и да Ви го представя в емоционални и артистични снимки.

Какво казват младоженците за мен?

Препоръки за сватбен фотограф - Алекс ВелчевИзключително професионално от страна на Алекс е, че държи лично да се срещне с бъдещото семейство преди деня на сватбата. По този начин успява да улови духа, както на двойката, така и на всеки от членовете й поотделно; предразполага младоженците, като дава страхотни нови идеи за снимки на базата на натрупаните впечатления за тях. Така самата фотосесия протича с лекота – без напрежение, без излишни забавяния, а весело и с лекота!

Благодарим за разкошните снимки.

Надежда и Владимир

Често задавани въпроси за Сватбената Фотография

В: Бихме искали да заснемете сватбата ни! Какво трябва да направим?

О: Свържете се с мен, посредством формата за контакти в сайта, като упоменете датата на Вашето сватбено тържество, както и локацията, ако вече е определена. Аз ще Ви отговоря във възможно най-кратък срок чрез e-mail или обаждане по телефона. Ако е възможно, бих искал да се срещнем лично, за да може да се запознаем и да отговоря на всеки един въпрос, който Ви интересува. Когато решите, че се спирате на мен като сватбен фотограф за Вашето тържество, ще Ви изпратя проекто-договор, който следва да разпишете и да преведете капаро. След това съвсем спокойно можете да зачеркнете „Избор на сватбен фотограф” от листата си със задачи по подготовката на сватбата. 

В: Колко време преди сватбата трябва да Ви потърсим?

О: Колкото се може по-рано, след като сте уточнили датата си и евентуално мястото на провеждане на събитието – София, Варна или друга точка на страната. Моля, обадете ми се за да проверя ангажираността за съответната дата.

В: Кога ще можем да получим готовите си снимки?

О: В рамките най-много на 60 календарни дни след сватбата Ви можете да получите готовите кадри. Бих искал да подчертая тежестта и ангажираността на процеса по обработката на кадрите.

В: Работите ли с втори фотограф?

О: Винаги препоръчвам на младоженците си да избират пакет с двама фотографи и причината е, че така се повишава драстично качеството на цялостния продукт. Вторият фотограф предлага различна, но допълваща гледна точка и ни позволява да работим по-ефективно през целия ден. Това ми дава свобода да се съсредоточа върху търсенето и заснемането на по-специални моменти, като съм сигурен, че няма да бъдат пропуснати и най-важните.

Харесвате моите сватбени снимки и искате да работим заедно? Супер, нека се видим и обсъдим идеите Ви!

Свържете се с мен